top of page

CV

Materija je obiteljska tvrtka, koja od najranijih dana zapošljava najvećim dijelom arhitektice raznih generacija pa se može reći da tvrtka na najbolji način kombinira zrelost i iskustvo sa novim i svježim idejama. Prokuristica i osnivačica Materije Vesna Kresnik Vojnović (rođena 1954. godine u Zagrebu), je ovlašteni arhitekt (broj ovlaštenja: 426) i aktivni član Hrvatske komore arhitekata u kojoj sudjeluje u radu Skupštine komore, čiji je član. Vesna Kresnik Vojnović je voditelj projekata od ranih dana karijere (od 1986. godine), a osvajala je i nagrade na arhitektonskim natječajima. U svojoj dugoj i bogatoj karijeri kao glavni projektant je radila na više od 150 projekata.
Materijom upravlja direktorica Irena Vojnović, ovlaštena arhitektica, koja je u tvrtki zaposlena od 2009. Godine, a osim diplome na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu ima i diplomu IED-a u Torinu (Istituto Europeo di Design) iz Magisterija održive arhitekture, pod mentorstvom svjetski priznatog talijanskog arhitekta održive arhitekture, Maria Cucinelle.
Materija je izrađivala projekte i pribavljala dozvole za sve faze projekata za brojne međunarodne tvrtke u Hrvatskoj među kojima su i Spar, INA, Billa, McDonalds, Nike, Raiffeisen bank, KFC. Također, kao i za brojne hrvatske tvrtke među kojima su i Adris grupa d.d., Sunčani Hvar, Zagrebački velesajam, Grad Zagreb i druge.

Irena Vojnović

direktor

ovlaštena arhitektica

magistar održive arhitekture

Vesna Kresnik Vojnović

prokurist

ovlaštena arhitektica

Suzana Waniek

arhitektica

Lucija Zrinjski

arhitektica

Tibor Hitri

arhitekt

Marina Križek

arhitektica

Reference
bottom of page