CV

Materija je obiteljska tvrtka, koja od najranijih dana zapošljava najvećim dijelom arhitektice raznih generacija pa se može reći da tvrtka na najbolji način kombinira zrelost i iskustvo sa novim i svježim idejama. Prokuristica i osnivačica Materije Vesna Kresnik Vojnović (rođena 1954. godine u Zagrebu), je ovlašteni arhitekt (broj ovlaštenja: 426) i aktivni član Hrvatske komore arhitekata u kojoj sudjeluje u radu Skupštine komore, čiji je član. Vesna Kresnik Vojnović je voditelj projekata od ranih dana karijere (od 1986. godine), a osvajala je i nagrade na arhitektonskim natječajima. U svojoj dugoj i bogatoj karijeri kao glavni projektant je radila na više od 150 projekata.
Materijom upravlja direktorica Irena Vojnović, ovlaštena arhitektica, koja je u tvrtki zaposlena od 2009. Godine, a osim diplome na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu ima i diplomu IED-a u Torinu (Istituto Europeo di Design) iz Magisterija održive arhitekture, pod mentorstvom svjetski priznatog talijanskog arhitekta održive arhitekture, Maria Cucinelle.
Materija je izrađivala projekte i pribavljala dozvole za sve faze projekata za brojne međunarodne tvrtke u Hrvatskoj među kojima su i Spar, INA, Billa, McDonalds, Nike, Raiffeisen bank, KFC. Također, kao i za brojne hrvatske tvrtke među kojima su i Adris grupa d.d., Sunčani Hvar, Zagrebački velesajam, Grad Zagreb i druge.

Irena Vojnović

direktor

ovlaštena arhitektica

magistar održive arhitekture

Vesna Kresnik Vojnović

prokurist

ovlaštena arhitektica

Suzana Waniek

arhitektica

Ana Čeović

arhitektica 

Tibor Hitri

arhitekt

Tomislav Rudman

arhitekt

Ivan Ljubić

arhitekt

Marina Križek

arhitektica

Reference